diverseMaster SystemMega Drive/GenesisNES

Sommer i California Games

I del to av sommer i spill, ser jeg på det som kanskje er et av de spillene jeg forbinder mer med sommer enn andre, nemlig California Games. Spillet har en rekke aktiviteter og jeg velger å trekke fram rulleskøyter og surfing. Førstnevnte foregår nede på strandpromenaden, kanskje på Santa Monica Bay. Her ruller du av gårde i full fart på fortauet og må forsere diverse hinder. På stranden i bakgrunnen er det folk som leker, soler og koser seg i varmen. På sjøen kan man se seilbåter.

Surfing som er den andre aktiviteten skjer i krystallklart og varmt vann (får man jo håpe). Her gjelder å ri på bølgene, gjøre flotte og spektakulære triks og unngå at bølgen bak deg tar deg igjen.

California Games var et populært spill, da det kom ut. Noe som gjorde at det kom på en hel rekke formater, blant annet Commodre 64, Sega Mega Drive, Nintendo NES og Atari Lynx. Min favoritt versjon må nok være Sega Master System utgaven.

Sega Master System
Nintendo NES
Sega Mega Drive
Surfing på Sega Master System
Nintendo NES
Sega Mega Drive

Legg igjen kommentar