coverdiskmagasin-blader

Hva skjuler seg på CD-ROMen til PC Format nr. 106 March 2000?

Gjennom det meste av 90-tallet og sånn ca. halvveis ut på 2000-tallet kjøpte jeg gjevnlig ulike datablader. Dette var min største kilde til spilldemoer og ikke minst fullversjoner av programmer. Et av disse bladene var PC Format.

CD-ROMen på mars utgaven av PC-Format nr. 106 i 2000 hadde en del rekke spennende ting som jeg husker at jeg brukte og spilte. Disk 1 inneholdt programmene Seif PagePlus 3.0, Serif DrawPlus 2.0 og Making Waves Audio Lite. I tillegg til spilldemoer; Team Alligator, Nox, Beetle Crazy Cup, Ford Racing, Lego Racers, Links 2000 og Close Combat.

Disk 2 inneholder fire fullversjoner av programmer. Det er Liquid FX, Mega Movie Guide, Photo Studio 2 og TrueSpace 2.

I tillegg til dette er det litt smågrogrammer og ulike drivere. Dette var veldig kjekt på en tid, da man hadde oppringt internett og nedlastinghastigheten ikke var noe særlig å skryte av.

Det var to av spilldemoene jeg spilte mye og likte godt, nemlig Beetle Crazy Cup og Lego Racers. Jeg innbiller meg også at jeg hadde Lega Racers på en demo disk som fulgte med et Donald Duck blad, men kan ikke si for sikkert at dette stemmer.

Et program jeg brukte mye var TrueSpace 2. Dette var et 3D med fysikk simulering. Jeg lagde aldri noen store greier, men hadde det veldig gøy med bare å sitte og pusle med programmet.

Kom også over WinAmp på den ene CD-ROMen. Det brakte fram nostalgiske minner.

Det blei aldri noen store prosjekter med TrueSpace 2, men jeg hadde det veldig gøy å pusle i programmet.
WinAmp på Windows 98. Nostalgi!
Lego Racers var en av mine favoritt demoer. Gøy spill!
Hadde det mye gøy med Beetle Crazy Cup.

Legg igjen kommentar