Amigacoverdiskmagasin-blader

dNh nr.2 1993 – Hva skjuler seg på disketten?

Jeg blingset litt på første innlegget i “Hva skjuler seg på disketten?“. Planen var å ta dNh-diskene i rekkefølge, men overså visst diskett nr.2 1993 som jeg tar for meg her.

Den norske hjemmedataklubben eller dNh som bladet også var kjent som, var en av flere kilder som skaffet meg programmer til min Amiga 500.

Megaball 2.0

Dette var et spill jeg spilte ganske mye. Megaball 2.0 er et Breakoutspill med god grafikk og jeg husker jeg digga temamelodien. Highscorelista viser at det stort sett var jeg som spilte dette spillet, men den ene av mine to søstre har navnet sitt på lista et par ganger.

Teleamiga

Det er kanskje en del av dere som har glemt det, eller ikke visste om dette, men i 1993 gikk vi fra femsifret til åttesifret telefonnummer. Overgangen skjedde gradvis fylke for fylke (sånn omtrent) gjennom 1993. Den gang hadde vi retningsummer til hvert fylke, men det blei altså en saga blot.

Med Teleamiga kunne man taste inn sitt gamle nummer og få ut sitt nye sammen med hvilken dato det ville gjelde fra.

Glosepugg v1.0

Dette er et program for å øve på gloser. Kan aldri husket at jeg faktisk brukte dette programmet i 1993, selv om jeg den gang gikk i 9. klasse. Programmet står oppført som Agloser på disken, men står Glosepugg i selve programmet.

Disketten inneholder også noen Amos-programmer.

Legg igjen kommentar