Amigacoverdiskmagasin-blader

dNh nr. 1 1994 – Hva skjuler seg på disketten?

Hva skjuler seg på disketten? denne gangen ser jeg litt på innholdet til Amiga disken for dNh nr. 1 1994. For de av dere som ikke husker det, står dNh for Den norske hjemmedataklubben og var en av flere kilder som skaffet meg programmer til min Amiga 500.

Jeg kan faktisk ikke huske innholdet på denne disken. Og når jeg gikk igjennom den for dette innlegget, skjønner jeg kanskje det. Var vel ingen höydare det her.

Disken til dNh nr. 1 1994 var den første de brukte DMS –The Disk-masher –  på. Det var et program som kunne pakke en hel Amiga-disk til en fil. Med den metoden gikk det an å få både to og tre disker på en floppydisk. Noe blant annet CU Amiga og andre magasiner brukte flittig.

I The Krillian Incident befinner du deg på en utpost i Føderasjonen og denne skal du forsvare. Har ikke spilte dette noe i det hele tatt.
Teksteventyret Adventure i Amiga utgave.
Mined Out e en Minesveiper variant.
I Pipe gjelder det å legge så mye rør som mulig før vannet renner ut.

Legg igjen kommentar