diverseSNES (Super Nintendo/Famicom)

Sommer i Super Mario Kart (SNES)

Denne sommeren tenkte jeg å poste noen bilder fra spill som har temaet sommer eller som kan inneholde ting som har med sommeren å gjøre. Dette er på ingen måte en komplett guide, men jeg tar spill jeg har liggende og som jeg husker kan ha noe med sommeren å gjøre.

Første spill ut er Super Mario Kart som kom på Super Nintendo i 1992. Dette spillet har to brett som heter Koopa Beach 1 og Koopa Beach 2 og finnes i henholdsvis i Star Cup og Special Cup.

I disse brettene kjører du rundt på stranda så vannspruten står. Det kan være grei å holde seg mest mulig på sanden, siden du fort kan komme på dypt vann om du kjører litt for langt ut. På en varm sommerdag dag kan det være godt å få litt vannsprut i håret.

Legg igjen kommentar