forhåndstitt

En bitte liten forhåndstitt på Alwa’s Legacy

 

Jeg har spilt litt på demoen til Alwa’s Legacy, oppfølgeren til  Alwa’s Awakening. og liker det så langt. De svenske utviklerne Elden Pixels kjørte en Kickstarter-kampanje for spillet i fjor høst, noe som gikk veldig bra. Spillet slippes en gang denne våren eller før sommereni i første omgang på Steam og Nintendo Switch.

Jeg har spilt demoen med en SF30 Pro kontroller fra 8bitdo, og det har fungert veldig fint. Lett å styre, hoppe, slå og bruke magi.

Alwa’s Legacy er et platformspill hvor det hele tiden dukker opp små oppgaver du må løse. Det trenger ikke være de store tingene, men f.eks. trykke på en knapp for å åpne en dør, skyve en boks på en bryter for å få noe til å skje. Brettene er delt opp i forskjellige steder. Det er mye å utforske. Det kan være platformer og stiger man ikke når, før man kommer litt lenger inn i spillet.

Dette er et retroinspirert spill og minner mye om et NES spill i 16-bits utgave. Det er pixel grafikk og chiptune musikk. Alwa’s Legacy ser rett og slett fantastisk ut. Karakteren Alwa er nydelig animert. De andre karakteren og fienede er også flotte. De er pikselerte, men ser likevel moderne ut. Grafikken generelt er nydelig. Forgrunnen er detaljert og fint. Men det er også viktig å ta en titt på bakgrunnen. Den ser ut som et kunstverk og er bare helt fantastisk.

Musikken er også veldig flott. Man blir lett sittende og nynne med.

Jeg gleder meg til Alwa’s Legacy blir ferdig, slik at det går an å spille hele spillet.

 

Legg igjen kommentar