forhåndstittNESNintendo

Alwa’s Awakening ser veldig bra på NES

Alwa’s Awakening
Alwa's Awakening NES beta

I fjor annonserte Elden Pixels at det kritikeroste spillet deres Alwa’s Awakening kommer til Nintendo sin 8-bit konsoll. Jeg har spilt Alwa’s Awakening beta for NES i noen dager nå. Og jeg må si jeg er mektig imponert!

Betaen gir ca en time med spilling, noe som er mer enn nok til å sitte igjen med et inntrykk av spillet. Jeg har tidligere spilt det på Nintendo Switch og likte det veldig godt. NES versjonen er på ingen måte noe dårligere. Alwa’s Awakening hører virkelig hjemme på NES.

Alwa's Awakening NES betaGrafikken er rett og slett nydelig! Detaljnivået er ekstremt bra. Dette gjelder både hovedpersonen Zoe og hennes fiender. Animasjonene er også flotte. Detaljene på forgrunnen er veldig gode og det samme gjelder for det som finnes i brakgrunnen. Musikken er veldig catchy og kanskje noe av det beste som finnes på NES. Det er også fint at kontrollen fungerer veldig greit.

Jeg tør påstå at Alwa’s Awakening er et av de bedre spillene på NES.

Alwa’s Awakening på NES kommer en gang i løpet av 2021 og kan etter vært kjøpes hos Retro-Bit Publishing.

Du kan lese mer om spillet på eldenpixels.com.

Alwa's Awakening NES beta
Starten på eventyret!
Alwa's Awakening NES beta
Grafikken i spillet er nydelig. Denne skjermen ser svært fargerik ut, men inneholder faktisk kun 17 farger!

Alwa's Awakening NES beta

Alwa's Awakening NES beta
Det blir litt hopping på platformer.

Alwa's Awakening NES beta

Alwa's Awakening NES beta

Legg igjen kommentar