anmeldelse-testforhåndstittNintendoWii

Fra arkivet: Noen tanker om The Legend of Zelda: Twilight Princess (Wii, 2006)

Jeg har sett litt på gamle artikler jeg har skrevet og kom over dette første inntrykket jeg hadde av The Legend of Zelda: Twilight Princess på Nintendo Wii. Spillet var en lanserings tittel og kom i desember 2006. Fant ikke noen nøyaktig dato, men dette blei trolig skrevet rundt februar 2007 og publisert på en av mine første nettsider. Innlegget blei originalt skrevet på engelsk.

Fra arkivet: The Legend of Zelda: Twilight Princess (Wii, 2006)

“Link, a young man raised as a wrangler in a small, rural village, is ordered by the mayor to attend the Hyrule Summit. He sets off, oblivious to the dark fate that has descended upon the kingdom. When he enters the Twilight Realm that has covered Hyrule, he transforms into a wolf and is captured. A mysterious figure named Midna helps him break free. With the aid of her magic, they set off to free the land from the shadows.”

Dette er ikke en test av spillet, bare noen tanker om det og hva jeg synes.

Dette spillet var opprinnelig et spill for GameCube, og de første bildene og videoene av spillet ble vist på E3 i 2004. Gjennom årene flyttet utviklingen seg til Wii og ble endelig utgitt i november-desember 2006 på både Wii og GameCube (sannsynligvis et av de siste Nintendo laget spillene for GameCube).

Jeg har spilt Twilight Princess på Wii i noen måneder nå. Det er et veldig bra spill og et spill man bør har i Wii-samlingen sin.

Som alltid i Zelda-spill begynner du med bare hender i landsbyen din. Link kan ikke gjøre mye, men det vil endre seg over tid. De første par timene vandrer du rundt og kan føle at ingenting skjer. Men så snart du kommer til den første hula, skjer det mye. Det er veldig mye å gjøre og landskapet er veldig stort. Det er så mye å utforske at du ofte bare vil gå rundt eller ri på hesten din, bare for å se hva som er rundt neste hjørne.

Fra tid til annen vil du gå inn i Twillight som en ulv ved hjelp av Midna. Noen oppgaver kan bare løses som en ulv, og senere i spillet kan du bytte fra Link til ulv etter eget ønske. Du vil få et sverd og skjold som også vil bli oppgradert når du går videre. Du vil få boomerang, bomber og pil og bue blant andre nyttige ting. Moroa med Zelda-spill er at du tidlig i spillene ser områder du ikke kan nå, men du kommer dit senere i spillet når du får riktig verktøy.

Det er 9 huler, inkludert den siste kampen. Hyrule-verdenen er stor, og det er mye å utforske. Du har også sideoppdrag. Du kan samle sjeler og insekter.

Spillet ser fantastisk ut og enda bedre når du går inn i Twilight. Kontrolleren fungerer veldig bra, og det føles naturlig å svinge med Wii-mote når du bruker sverdet. Spillet anbefales på det varmeste.

Fra arkivet: The Legend of Zelda: Twilight Princess (Wii, 2006)
Store områder å utførske.
Fra arkivet: The Legend of Zelda: Twilight Princess (Wii, 2006)
Alltid gøy å sprenge en bombe eller to.
Fra arkivet: The Legend of Zelda: Twilight Princess (Wii, 2006)
Kjekt å samle opp litt rupeer, kan komme god med.
Fra arkivet: The Legend of Zelda: Twilight Princess (Wii, 2006)
Litt forskjellig utsyr Link har meg seg på ferden.

Fra arkivet: The Legend of Zelda: Twilight Princess (Wii, 2006)

Legg igjen kommentar