NintendoTilbakeblikkWii

Tilbakeblikk… Everybody Votes Channel (Nintendo Wii)

Husker du Everybody Votes Channel på Nintendo Wii? Eller visste du ikke at den fantes? Everybody Votes Channel dukket plutselig opp på Nintendo Wii 14. februar 2007 (etter min observasjon, selv om det står 13. februar de fleste steder). Everybody Votes Channel var tilgjengelig fram til juni 2013.

Dette var et program mest for underholdning, eller egentlig bare for underholdnig, som lot deg stemme på ulike påstander. Nye spørmål dukket opp med gjevne mellomrom, gjerne et par ganger i uka. Disse hadde man da et visst antall dager å svare på. Dette gjaldt for spørsmål begrenset til landet man var (tror jeg det var). Det var også spørsmål som gjaldt for hele verden. Her var så vidt jeg husker svarfristen to uker.

De første spørsmålene som kom på lanseringsdagen var:

  • How do you prefer your eggs? (Boiled/Fried)
  • Which do you prefer? (Eating/Sleeping)
  • You have some free time. What do you do? (Go out and party/Stay home and relex)
  • Do you prefer dogs or cats? (Dogs/Cats) (Worldwide polls)

Når man hadde svart på spørsmålet, kunne man også tippe på hvordan utfallet ville bli. Dermed kunne du stemme på det andre alternativet om du trodde at flertallet ville velge dette.

Når undersøkelsen var over, fikk du se resultatet på avstemingen og en oppdatering på How tuned in are you?. Her fikk du poengsum etter hvordan du selv svarte og gjettet på. Det var mulig å se resultatet på de 12 siste avstemningene.

Det var mulig å legge til seks Mii-karakterer i Everybody Votes Channel. Jeg husker at jeg la til karakterene til mine søstre og sendte dem meldinger om hva de ville svart på de forskjellige spørsmålene. Litt gøy å konkurrere mot dem.

Nintendo hadde også en funksjon i programmet som lot deg kommet med forslag til spørsmål og svar. Hvor mye de tok hensyn til disse, vet jeg ikke.

Jeg brukte Everybody Votes Channel ganske aktivt og syntes det var artig å sjekke innom noen ganger i uka for nye spørsmål og resultater på gamle.

Forsiden til Everybody Votes Channel med spørsmålene man kunne svare på.
Du satte Mii-karakteren din på alternativet du ville velge og måtte derett trykke Vote.
Når du hadde svart på hva du ville velge, sto turen for å gjette på hva sluttresultatet ble.
Når resultatet på spørsmålet var klart, kom hundrevis av mini-Mii inn for å vise det prosentvise resultatet.
Hwo Tuned In Are You? viste hvordan du lå an i forhold til de andre som hadde svart på spørsmålene.
Så vidt jeg husker, var det bare et spørsmål omgangen for de som var for hele verden.

Legg igjen kommentar