NintendoTilbakeblikkWii

Tilbakeblikk: Kirby TV Channel (Nintendo Wii, 2011)

Kirby TV Channel (Wii, 2011)I løpet av Nintendo Wii sin levetid dukket det opp forskjellige kanaler, Wii Channels, som hadde ulike ulike funksjoner. En av dem var Kirby TV Channel som var en gratis strømmetjeneste som viste episoder fra animeserien Kirby: Right Back at Ya!.

Kirby TV Channel dukket opp på Nintendo Wii 23. juni i 2011. Jeg kunne den gang selv fortelle at det totalt ville komme 50 episoder fram mot jul og det ville komme to episoder i uka som hver ville være tilgjengelig i 14 dager. Kanalen var aktiv fram til 1. desember 2011. Den fikk et nytt liv fra april til september 2012, men etter det har kanalen ikke vært aktiv.

Kirby serien var kanskje ikke helt min greie, men jeg likte hvordan denne kanalen framstod. Det hele virket veldig oversiktelig. Det var liste over hvilke episoder som var tilgjengelig, det sto info om hva hver episode handlet om og når de neste episodene ville bli tilgjengelig. I oversikten var det også markert episoder som var på vei bort.

Episodene blei vist i 4:3. Bildekvaliteten var ok. Men så vidt jeg kan huske, var det mulig å se komprimeringen i bildet. Det var også mulig å spole/hoppe i videoen.

Menyen framsto som veldig oversiktelige og lette å navigere i. Det var lett å ha oversikt over hva som var tilgjengelig og når nye episoder ville bli tilgjengelig. Som jeg nevnte i 2011, synes jeg Kirby TV Channel var et flott konsept som Nintendo kanskje burda ha utvidet til også å vise Mario og Zelda seriene. Men det skjedde dessverre aldri.

Kirby TV Channel (Wii, 2011)
Kirby TV Channel viste en liste over tilgjengelige episoder.
Kirby TV Channel (Wii, 2011)
Episoder som ennå ikke var tilgjengelig, hadde dato for når man kunne se episoden.
Kirby TV Channel (Wii, 2011)
Hver episode hadde en kort beskrivelse om hva den handlet om.
Kirby TV Channel (Wii, 2011)
Liste over alle episoder. Her hadde man oversikt over episoder man hadde sett, episoder som snart ville forsvinne og man kunne gå inn på hver enkelt for å se når episoder ville bli tilgjengelig.

Kirby TV Channel (Wii, 2011)
Det var mulig å spole/hoppe i episoden.
Kirby TV Channel (Wii, 2011)
Kvaliteten på strømmingen var helt grei.

Legg igjen kommentar