NintendoTilbakeblikkWii

Fra arkivet: Tilbakeblikk – Forecast Channel (Nintendo Wii)

Med Nintendo Wii dukket det opp Wii Channels som hadde ulike funksjoner. Den første kanalen man kunne laste ned var Forecast Channel. Dette var en kanal som jeg den gang syntes faktisk hadde en grei funksjon. Jeg skrev dette inntrykket av Forecast Channel som første gang blei publisert 28. desember 2006 på en gammel nettside jeg hadde. Innlegget var opprinnelig på engelsk.

Wii Forecast Channel

Forecast Channel var den første Wii kanalen og kom 22. desember. Dette er faktisk en nyttig og morsom kanal å bruke.

Første gang du laster ned og installerer Forecast Channel, velger du hvilken del av landet du bor i og deretter byen du er i. For øyeblikket er det ikke så mange byer å velge mellom, så det kan hende du må velge en by som kan være langt fra der du faktisk bor. Dette er tilfelle for meg. Så jeg håper Nintendo vil oppdatere den med flere steder å velge mellom.

Wii Forecast ChannelWii Forecast Channel
 

Etter det jeg har observert, oppdateres værinformasjonen 3-4 ganger om dagen. Du kan se hvordan været er der du er. Du kan se værmeldingen for i dag, i morgen og 5 dager fremover. Etter min erfaring kan du ikke se 5-dagersvarselet i andre land enn ditt eget. Men det burde ikke være et problem.

Wii Forecast ChannelWii Forecast Channel
 

Den morsomme delen av Forecast Channel er at du kan zoome ut fra hvor du er og se hele verden. Du kan ikke bare se været, men også temperaturen i mange byer. Jeg prøver alltid å finne den varmeste byen i verden.

Wii Forecast ChannelWii Forecast Channel
Wii Forecast ChannelWii Forecast Channel
Jeg har også lagd en liten video med Forecast Channel på Nintendo Wii.

One thought on “Fra arkivet: Tilbakeblikk – Forecast Channel (Nintendo Wii)

Legg igjen kommentar