NintendoTilbakeblikkWii

Fra arkivet: Tilbakeblikk – News Channel (Nintendo Wii, 2007)

En av kanalen på Wii som jeg brukte en del, var nyhetskanalen News Channel. Denne kanalen lot deg lese nyheter fra hele verden. Og sammen med værkanalen fikk en ganske grei pakke. Jeg har nok en gang rotet litt i arkivet og funnet en liten artikkel jeg skrev og publisterte på et gammel nettsted 28. januar 2007. News Channel kom to dager før. Innlegget var opprinnelig på engelsk.

News Chhannel (Wii, 2007)

News Channel kom fredag 26. januar [2007]. Det var en dag tidligere enn forventet.

News Channel ser fint ut og grensesnittet er ganske enkelt å bruke. Når du starter News Channel, kan du velge mellom sju forskjellige kategorier; Regional News, International News, Sports, Arts/Entertainment, Business, Sience/Health og Technology. Du kan også velge slideshow som viser et kart med nyhetsoverskrifter. Det er bare å presse A for å lese nyhetene.

Det hadde vært fint om man kunne velge globusen fra hovedmenyen. Men for å gjøre det, må man første velge en nyhetsartikkel, og når den kommer opp kan du velge globusen. Deretter kan du navigere slik du gjør i Weather Channel. Velg en by og les nyheter.

Du kan zoome inn og ut på teksten ved bruk av + og – knappene. Teksten er lett lesbar, selv med den minste fonten (i hvert fall på mitt TV).

Det er Associated Press (AP) som gir nyhetene til Nintendo. De har en to-års kontrakt på den tjenesten. News Channel oppdateres ikke når du bruker kanalen, men den sjekker for oppdateringer hver gang kanalen startes. Fra mine erfaringer så oppdateres hver andre time.

Dette er en veldig god kanal, og hvis de kunne legge globusen i hovedmenyen, ville jeg blitt veldig glad. Godt jobbet Nintendo.

News Chhannel (Wii, 2007)

News Chhannel (Wii, 2007)

News Chhannel (Wii, 2007)

News Chhannel (Wii, 2007)

Legg igjen kommentar