NintendoTilbakeblikkWii

Tilbakeblikk… Mii Contest Channel (Nintendo Wii, 2007)

En rekke forskjellige Wii Channels dukket opp på Nintendo Wii i løpet av konsollens levetid. Mii Contest Channel kom 12. november 2007. Dette var en kanal hvor man kunne dele sin Mii med andre og delta i popularitets konkurranser.

Mii Contest Channel gikk under navnet Check Mii Out Channel i USA og Miirame i Latin-Amerika.

Mii Contest Channel (Wii, 2007)

En morsom ting med Mii Contest Channel, var at du kunne dele din Mii med andre via Posting Plaza. Her kunne andre spillere finne din Mii og man kunne laste dem ned til sin Mii Channel plaza. Disse Mii-figurene kunne så dukke opp i Wii-spill som støttet det.

Det var også forskjellige konkurranser med Mii Contest Channel. Her kunne du delta med Mii-figurer og ha dem med i den aktuelle kategorien du synes den passet inn i. Din Mii ble bedømt av andre spillere på en skala fra 1 til 10, hvor 1 var dårligst og 10 best. Du kunne selvsagt stemme på andre spillere sin Mii.

Jeg kan ikke huske at jeg brukte denne kanalen spesielt mye, men det var jo veldig kjekt å kunne laste ned andre sine Mii-figurer og at de dukket opp i Wii-spill.

Jeg skrev et lite innlegg på lanseringsdagen på min gamle blogg (opprinnelig på engelsk) technofranki.blogspot.com:

Da jeg kom hjem i dag, blinket Wii-en min blått. En e-post fra Nintendo sa i fra om at Mii Contest Channel er tilgjengelig for nedlasting (i Europa) fra Wii Ware-delen på Wii Shop Channel.

Slik beskriver Wii Shop Channel Mii Constest Channel:

Til alle Mii-skapere: Det er på tide å vise frem talentene dine for verden, med Mii Contest Channel!

Mii Contest Channel fungerer sammen med Mii Channel, og lar deg dele favoritt Mii’ene dine med andre Wii-eiere, og delta i morsomme temabaserte konkurranser.

Besøk Posting Plaza for å se de nyeste og mest populære Miis, og legg ut din egen Miis slik at andre kan se dem. Hvis noen Miis treffer deg, kan du lagre dem i favorittlisten din eller til og med ‘ta dem med hjem’ ved å importere dem til Mii Channel.

Og hvis du vil sette dine Mii-skapende talenter på prøve, eller bare være dommer, sjekk Mii-konkurransene. Konkurranser er tema rundt en bestemt karakter eller et emne, og oppdateres jevnlig med Mii-utfordringer.

Du kan til og med motta et suvenirfoto av Mii-en din, bare ved å delta. Og hvem vet? Få nok stemmer, og du kan bli en mester Mii Artisan!

Mii Contest Channel (Wii, 2007)

Mii Contest Channel (Wii, 2007)

Mii Contest Channel (Wii, 2007)

Mii Contest Channel (Wii, 2007)

Mii Contest Channel (Wii, 2007)

Mii Contest Channel (Wii, 2007)

Legg igjen kommentar