NintendoTilbakeblikkWii

Tilbakeblikk… Connection Ambassador på Nintendo Wii

Nintendo hadde et genialt hjelpeprogram på Nintendo Wii kalt Connection Ambassador. Dette kom høsten 2009 og gikk ut på å hjelpe venner og bekjente til å koble sin Wii på internett. Dette ble gjort i Wii Shop Channel hvor du som hjelper registrerte Wii nummeret hos deg, mens den som ble hjulpet registrerte deg som hjelper hos seg. Når dette var gjort, fikk der dere 500 Wii poeng hver til å bruke i Wii Shop Channel.

Om du da klarte å fylle full pott med 20 registrerte folk, ville du ende opp med 10 000 Wii poeng. Etter å ha hjulpet person nr. 20 fikk du status som Wii Connection Master Platinum. Med denne statusen fikk du laste ned alle NES, SNES og Nintendo 64 spill som fantes på Wii Shop Channel. Det var nesten 130 spill gratis.

Jeg brukte to år på å nå Master Platinum.

Under kan du lese de tre artikler jeg skrev om Connection Ambassador og publiserte på frankeivind.net i perioden 2009 til 2011. Original publiseringsdato står under tittelen på artikkelen.

For ordensskyld, det er ikke nødvendig å skrive Wii nummeret ditt i kommentarfeltet eller sende meg e-post siden Connection Ambassador programmet er avsluttet for lenge siden.

Connection Ambassador – hjelp dine venner
23. oktober 2009

Har du mange venner og familiemedlemmer som ennå ikke har koblet sin Nintendo Wii til internett, har du nå muligheten til å hjelp dem samtidig som du tjener litt Wii Points.

Onsdag 21. oktober oppdaterne nemlig Nintendo Wii Shop Channel og lanserte Connection Ambassador-programmet. Hjelper du en person å koble Nintendo Wii på nett, får du 500 Wii Points. 10 personer gir 5.000 Wii Points og 20 venner gir deg Platinum status og 10.000 Wii Points. Med andre ord kan du laste ned det som fins av Virtual Console spill.

Har du nettopp kjøpt Nintendo Wii eller vært inne på Wii Shop Channel for første gang, kan jeg hjelp deg med å få 500 Wii poeng. Når du kommer inn i Wii Shop Channel for første gang, velger du Connection Ambassador knappen nederst til venstre og følger instruksjonen som du ser under her. Registrer mitt Wii nummer som er: 6418 9480 – 9127 7277. Så sender du ditt Wii nummer til meg (i kommentar under eller på e-post).

Fra arkivet: Wii Connection Ambassador

Slik beskriver de det på Nintendo.no:

Connection Ambassador-programmet er enkelt sagt et hjelpeprogram som belønner deg som hjelper andre med å få Wii på nett med gratis Nintendo Points. Dersom man hjelper 10 eller 20 personer vil man i tillegg få gratis tilgang til mange av spillene. Så kom deg på nett, last ned oppdateringen og hjelp alle venner og kjente!

Denne kampanjen gjelder altså deg som eier en Wii, har koblet den til internett og har muligheten til å hjelpe andre Wii-eiere som aldri har vært på nett til å koble seg online.

  • Hjelp en Wii-eier å koble konsollen sin til internett for første gang. Denne hjelpen kan innebære alt fra tips og råd angående nødvendig utstyr til å fylle inn riktige innstillinger på Wii-konsollen.
  • Når personen du har hjulpet har kommet seg inn på Wii Shop Channel med sin Wii, er det på tide for den personen å registrere ditt Wii-nummer på en egen side i Wii Shop Channel. Wii-nummeret er et unikt nummer som finnes i hver eneste Wii-konsoll. Du finner ditt Wii-nummer i adresseboken på Wii Message Board.
  • Når personen du har hjulpet har registrert ditt Wii-nummer, så er det din tur å registrere den du har hjulpet på din Wii-konsoll. Prosessen er akkurat den samme, bare husk at registreringen skjer i Wii Shop Channel og ikke på Wii Message Board, men du kan selvsagt legge til den du har hjulpet i adresseboken din også.
  • Når begge registreringene er klare, kommer både din konto og kontoen til den du hjelp til å bli fylt opp med 500 Nintendo Points som du kan handle for! OBS! Registreringen må skje innen 30 dager fra den dato den du hjelper besøker Wii Shop Channel for første gang! Den som hjelper kan selvsagt fortsette å hjelpe andre personer for å få flere Nintendo Points, men den som mottar hjelp får kun én gang. Deretter må den personen hjelpe andre selv for å motta mer.
  • Er du interessert i å hjelpe enda flere mennesker å komme seg online? Om du hjelper 10 personer å koble sine Wii-konsoller til Wii Shop Channel (og gjennomgår registreringsprosessen nevnt over for alle) så får du gratis tilgang til ALLE NES-spill som Nintendo har utgitt i Wii Shop Channel! I skrivende stund er det 34 spill!
  • Er du virkelig hjelpsom og viser 20 personer hvordan man kobler sin Wii på nett (og går gjennom registreringsprosessen over med alle) så får du laste ned ALLE spill til NES, SNES og Nintendo 64 – gratis! I skrivende stund er det hele 126 spill! Nei, du leser ikke feil. 126 klassiske titler helt gratis dersom du hjelper 20 personer å komme seg online! Og i tillegg får du 500 Nintendo Points for hver person du hjelper. Det vil si at om du hjelper 20 personer så blir du 10,000 Nintendo Points rikere i tillegg til at du får gratis tilgang til 126 titler!!!

Fra arkivet: Wii Connection Ambassador

Fra arkivet: Wii Connection Ambassador

Fra arkivet: Wii Connection Ambassador

Få 500 Wii poeng gratis

14. mars 2010

Har du nettopp kjøpt en Nintendo Wii kan du nå få 500 Wii poeng gratis. Det du gjør er ganske enkelt. Første gang du kobler din Nintendo Wii til internett, går du inn på Nintendo Wii Shop Channel. Når du kommer inn i menyen, velger du Connection Ambassador Promotion nederst i venstre hjørne. Deretter velger du Person Who Was Helped, her skriver du inn mitt Wii nummer som er : 6418 – 9480 – 9127 – 7277. Så må du gi meg ditt Wii nummer, enten i en kommentar her eller sende den på e-post til blogg (a) frankeivind.net.

Når jeg har registrert deg, vil du få 500 poeng som du kan bruke til å kjøpe spill for. Du må gjøre dette senest 30 dager etter at du er på nett med Nintendo Wii første gang.

Ditt Wii nummer finner du ved å gå inn på adresseboka i Wii Message Board som du finner nederst til høyre på hovedmenyen til Wii (altså det bildet som kommer opp når du starter Wii).

Wii Connection Master Platinum
18. november 2011

Det var i oktober 2009 at Nintendo startet sitt Wii Connection Ambassador program. Programmet går ut på å verve folk til å komme seg på nett med Nintendo Wii. Belønninga var et den som hjalp og den som blei hjulpet fikk 500 Wii poeng hver. Når den som hjelper har hjulpet 20 personer på nett, kommer den virkelig store bonusen for hjelperen.

Jeg blogget om det i 2009 og har fått lagt til folk gjevnt og trutt gjennom to år nå. Først nå i november 2011 la jeg til person nr. 20. Og dermed var jeg nr. 647 i verden og har nå tittelen Wii Connection Master Platinum.

Det betyr at jeg nå kan laste ned, helt gratis, alle NES, SNES og N64 spill som finnes på Virtual Console på Wii. Og det er ikke få spill heller. Selv om det bare er 21 Nintendo 64 titler, så er det hele 64 SNES spill og 79 8-bits NES spill. Det betyr at jeg skulle ha nok å spille på i tiden fram over.

Fra arkivet: Wii Connection Ambassador

Fra arkivet: Wii Connection Ambassador

Fra arkivet: Wii Connection Ambassador

Fra arkivet: Nintendo Wii Connection Ambassador

Legg igjen kommentar