Kickstarter

Kickstarter: Alwa’s Legacy – Nytt spill fra Elden Pixels

Husker du Alwa’s Awakening? Nå kommer oppfølgeren fra Elden Pixels. Det nye spillet heter Alwa’s Legacy og kommer i første omgang på Steam og Nintendo Switch, men kommer nok på andre platformer etter hvert. Spillet kan støttes på Kickstarter som går fram til 5. desember.

Alwa’s Legacy foregår i samme univers som Alwa’s Awakening. Zoe våkner opp på et fremmed sted. Hun vet ikke hvor hun er, men på en merkelig måte er det mye som virker veldig kjent.

Her skal det visst bli mange huler og steder å utforske, og mange oppgaver å løse. Så dette blir nok bra!

Mens det første spilles var veldig NES-inspirert, kan man vel ut i fra bilder og video si at Alwa’s Legacy er retroinspirert med fantastisk pixelgrafikk (fler farger og høyere oppløsning enn første, men fremdeles blokkete. Mer 16-bit).

Bakgrunnene i Alwa’s Legacy er rett og slett vakre. Det samme gjelder selvsagt figurene. Spillet skal også inneholde 25 musikkstykker, og er de av samme kaliber som i det første spillet, ja, da er det bare å glede seg.

200 kroner (som er minste innsats) for Alwa’s Awakening er det ikke mye å si på. Jeg gleder meg!

Legg igjen kommentar