musikkNES

Alwa’s Awakening soundtrack

Alwa's Awakening soundtrack NES

Første gang jeg så Alwa’s Awakening var på Retrospelsmässan i Göteborg i 2015. To år senere, da spillet var kommet ut, kjøpte jeg soundtracket til spillet på en NES kassett. Også det på Retrospelsmässan. Tenkte det var fint å ha i samlingen. Disse blei det i første runde kun lagd 100 av, og min er nummer 95.

Musikken i spillet, på både PC og Nintendo Switch (som er de to versjonene jeg har spilt), er helt fantastisk. Dette er chiptunes på sitt beste og setter virkelig den nostalgiske stemningen i spillet. Man hører et slags slektskap i sangene, der noe av den samme følelsen går igjen i låtene. Mine favoritter er Theme of Zoe, Forsaken Valley og Amber Sacellum.

Soundtracket på NES-kassetten inneholder alle de 25 låtene som er med i spillet. Sangene kan spilles av under, eller du kan gå til eldenpixels.com å laste ned en ROM-fil av Alwa’s Awakening som kan spilles av i en emulator.

Så da er det bare å nyte musikk til Alwa’s Awakening!

 

Alwa's Awakening soundtrack NES
Alwa’s Awakening soundtrack slik den ser ut på en NES.
Alwa's Awakening soundtrack NES
TV-bildet på venstre siden (muligens nedgradert pga. analog til HDMI) og emulator på høyre side.
Alwa's Awakening soundtrack NES
Fikk signert mitt eksemplar av Alwa’s Awakening soundtrack boksen.
Alwa's Awakening soundtrack NES
Baksiden av boksen.

Legg igjen kommentar