Kickstartermusikknyheter

Kickstarter: Matt Gray er tilbake med Reformation 3

Matt Gray er tilbake med Reformation 3 på Kickstarter. Han har akkurat levert den digitale utgaven av Reformation 2 og ligger dermed ikke på latsiden. Etter bare par dager, er Kickstarteren nesten i mål med å bli finansiert.

Denne gangen vil han remixe flere Commodore 64 låter som Parallax, Wizball, Chimera, Spellbound, Cobra og The Palace In Game. Skulle ha nå det ekstra målet, så blir det også en del Amiga-låter.

Matt Gray oppgir tre grunnen til at han vil lage en Reformation 3. Den første, og det har han vært ærlig på hele veien, er at han i sin første Kickstarter feilberegnte arbeidsmengde og at det derfor strakk veldig langt ut i tid. CD og vinyl av Reformation 1 og 2 er ikke blitt levert ennå, og det er det han nå hovedsakelig vil samle inn penger til. Derfor vil Reformation 3 kun være digital.

Den andre grunnen er at han likte den kreative prosessen til Reformation 1 og 2. Og som den tredje grunnen han oppgir er at han ikke er ferdig med sitt oppdrag og at det er flere låter han vil begi seg ut på.

De to første albumene er svært flotte. Mye god musikk å høre på. Han har på en god måte klart å bevare 8-bit (C64) soundet i en moderne innpakning. Så jeg ser fram til Reformation 3.

Kickstarteren til Reformation 3 går fram til 21. oktober.

Legg igjen kommentar