3DSanmeldelse-testFra arkivetNintendo

Fra arkivet: Anmeldelse – Ridge Racer 3D (Nintendo 3DS, 2011)

Jeg har alltid vært fan av Ridge Race, så da var det ikke så unaturlig at jeg bestilte Ridge Racer 3D sammen med 3DS, da spillet og konsollen kom i mars 2011. Anmeldelsen er tidligere publisert på frankeivind.net.

Fra arkivet: Ridge Racer 3D (3DS, 2011)

Er du en av dem som liker bilspill, kan du umulig ha unngått og spilt Ridge Racer på en eller annen platform. Rigde Racer 3D er til Nintendo 3DS.

Ridge Racer 3D er et solid spill for en spiller. Det finnes en rekke ulike modi å velge mellom; Grand Prix, Quick Tour, Standard Race, One-Make Race, Time Attack og StreetPass Duel.

Jeg har brukt mest tid på Grand Prix. Det er organisert i ulike events, der hver event inneholder fire løp. Så gjelder å kjøre så godt man kan. Etter hvert som man vinner løp og events, får man tilgang til nye biler og bedre nitros.

Har du spilt Ridge Racer før, vil du kjenne igjen mange av banene. Flere klassikere her. Heldigvis er det også helt nye steder å kjøre på. Noe som er med på å friske opp spillet når man er en gammel Ridge Racer-traver.

Skal man spille to eller flere mot hverandre, krever det at alle har et eksemplar av spillet. Man har tilgang til Standard Race, One-Make Race og Team Battle.

Det er skuffende at Rigde Racer 3D ikke har mulighet for å spille mot hverandre over internett.

Grafikken i spillet er bra og 3D fungerer veldig godt. Det er noe ghosting av og til, men ikke plagsomt.

Alt i alt er Ridge Racer 3D et solid spill. Selv om det skuffer litt på mangel av internettspill, så har du nok å holde på med når du spiller alene.

 

Legg igjen kommentar