3DSanmeldelse-testFra arkivetNintendo

Fra arkivet: Super Street Fighter IV – 3D Edition (Nintendo 3DS, 2011)

Super Street Fighter IV – 3D Edition var en av lanseringstitlene på Nintendo 3DS, da Nintendo sin den gang nye håndholdte konsoll kom til Norge og Europa 25. mars 2011. Det betyr at både 3DS og Super Street Fighter IV – 3D Edition er 10 år nå i mars 2021. Denne anmeldelsen er hentet fra arkivet mitt og er tidligere publisert på frankeivind.net 1. juni 2011.

Super Street Fighter IV - 3D Edition (Nintendo 3DS, 2011)

Street Fighter er et kjent og kjært navn for mange. Jeg har ofte lurt på hvorfor jeg spiller dette spillet, spesielt med tanke på hvor dårlig jeg er i det. Det kommer lett til syne når jeg spiller mot andre, spesielt på nett.

Super Street Fighter IV – 3D Edition byr på mange muligheter, både i singel- og multiplayer mode. Arcade lar deg spille mot en rekke ulike datastyrte spillere. I Versus kan du spille mot andre spillere lokalt, eller CPU. Street Fighter på Nintendo 3DS støtter Download Play. Det vil si at man kan spill to mot hverandre med bare et spill. 3D Versus lar deg spille mot en annen spiller, men kameraet er over skulderen din. Internet Match lar deg spille mot folk på nettet, enten dine venner eller helt fremmede folk. Spillet støtter også StreetPass. Passerer du andre som også har Street Fighter IV, vil det skje en simulert kamp mellom din og den andre personsens 3DS.

I løpet av spillets gang får du også figurer som du kan samle på.

Super Street Fighter IV – 3D Edition har god grafikk. Spillet foregår på et 2D plan som tidligere Street Fighter spill. Figurene og bakgrunnen er i 3D.

Kontrollen fungeren også greit. Du kan velge om du vil bruke D-paden eller den analoge styrespaken. Begge to er alltid tilgengelig slik at du kan bytte styremetode mens du spiller. Den trykkfølsomme skjermen blir brukt som snarvei til slag/spark-kombinasjoner. Noen vil vel kanskje si dette er litt juks. For det samme kan gjøres med styrespak og knappene (X, Y, A, B). Men for nybegynnere kan dette være absolutt greit.

Jeg har alltid en tedens til nærmest å få krampe i fingrene når jeg spiller Street Fighter. Mulig jeg spiller på en litt gal måte.

Jeg kan absolutt anbefale Super Street Fighter IV – 3D Edition. Det er et godt spill og ekstra gøy å spille mot andre, enten lokalt eller over internett.

 

Legg igjen kommentar