anmeldelse-testFra arkivetXbox 360Xbox Live Arcade

Fra arkivet: Street Fighter II (Xbox Live Arcade, 2006)

Street Fighter II: The World Warrior blei lansert 6. februar 1991 og har dermed 30 års jubileum. Jeg har rotet litt i arkivet mitt og fant en anmeldelse av Street Fighter II’: Hyper Fighting (1992) på Xbox Live Arcade som jeg skrev og publiserte på technofranki.blogspot.com 9. ausgust 2006. Denne anmeldelsen har jeg fritt oversatt fra engelsk (som jeg originalt skrev denne anmeldelsen på).

Fra arkivet: Street Fighter II': Hyper Fighting (1992)

Jeg har spilt Street Fighter II i en uke nå. Jeg liker spillet, men synes det kan være litt vanskelig. I begynnelsen van jeg ingen kamper, men etter å ha endret knappe konfigurasjonen, begynte jeg å vinne litt.

Street Fighter II kom på arkademaskiner i 1992 og ble en stor hit. Jeg har aldri spilt akradeversjonen, men har spilt SNES utgaven ganske mye. Grafikken og lyden er den samme. Denne versjonen er kun oppdatert i multiplayer. Nå kan du selvsagt spille online, men det kan være et problem. Jeg har opplevd problemer når jeg har koblet meg sammen med andre spillere. Når du har en dårlig kobling til andre, kan spilling føles veldig seig. Bortsett fra det, er dette et bra spill.

800 poeng [i begynnelsen var Xbox Live Arcade spill priset i poeng og ikke i kroner] er kanskje litt mye for et retrospill, 400 hadde kanskje vært bedre. Men jeg kan skjønne det fra et kommersielt synspunkt at prisen er som den er. Folk vil kjøpe det uansett. Og det har folk gjort. Street Figter II er det rasket solgte spillet på Xbox Live Arcade.

Fra arkivet: Street Fighter II': Hyper Fighting (1992)

Fra arkivet: Street Fighter II': Hyper Fighting (1992)

Fra arkivet: Street Fighter II': Hyper Fighting (1992)

Legg igjen kommentar