anmeldelse-testMicrosoftXbox 360Xbox Live Arcade

Fra arkivet: Texas Hold’em (Xbox 360, 2006)

Fra mitt rikholdige arkiv, har jeg denne gangen plukket fram en anmeldelse av Texas Hold’em for Xbox 360. Jeg kalte det anmeldelse den gang, men det var nok mer en liten forhåndstitt. Texas Hold’em blei sluppet 23. august 2006 og er i dag 15 år! Spillet var faktisk gratis de to første dagene og var det første Xbox Live Arcade spillet som var gratis.

Anmeldelsen blei første gang publisert 23. august 2006 på technofranki.net på engelsk. Skjermbildene er også fra 2006.

Texas Hold'em (Xbox 360, 2006)

Det første jeg gjorde i morges, var å laste ned Texas Hold’em, ettersom den bare er gratis i to dager. Så det blir ikke mer bedre valuta for pengene enn dette.

Jeg har aldri spilt noen form for poker fordi det har sett så komplisert ut. Men i morges leste jeg gjennom hvordan du spiller og prøvde Singel Player-modusen først. Det var faktisk enkelt å spille, og etter et par runder fikk jeg tak på det, tror jeg. Jeg prøvde også flerspillerspill online. Jeg er ikke en god spiller fordi dette er den første dagen som pokerspiller, men jeg vant noen runder og vil nok bli bedre med tiden.

Jeg må si at dette er et flott og veldig vanedannende spill. Jeg tror dette vil være et ganske populært spill online, sånn UNO er. Kortspillet er i vinden som aldri før. Last ned spillet mens det er gratis. Fredag må du betale 800 poeng for det, men vel verdt sine 800 poeng.

Texas Hold'em (Xbox 360, 2006)

Texas Hold'em (Xbox 360, 2006)
Det var veldig gøy å spille Texas Hold’em på nett.
Texas Hold'em (Xbox 360, 2006)
Så er det bare å hove inn sjetongene
Texas Hold'em (Xbox 360, 2006)
Menyen til Texas Hold’em.

Legg igjen kommentar