Fra arkivetMicrosoftXbox 360

Fra arkivet – Need for speed: Carbon og Sonic the Hedgehog demo på Xbox 360 (2006)

I begynnelsen av Xbox 360 sitt liv, lastet jeg stort sett ned det som var av demoer for å prøve ut og ha noe å spille på. 8. oktober 2006 publiserte jeg en liten forhåndstitt på Need for speed: Carbon og Sonic the Hedgehog demoene. Det er vel dette Sonic spillet som har fått mye dårlig omtale. Innlegget blei første gang publisert på technofranki.blogspot.com og var opprinnelig på engelsk.

Fra arkivet: Xbox 360 demoer fra 2006

Den siste uka har jeg spilt demoene til Sonic the Hedgehog og Need For Speed Carbon på Xbox 360. Først litt om Sonic. Jeg synes det er veldig vanskelig å kontrollere spille.Når du hopper og sikter, er det vanskelig å miste kontroll på grunn av hastigheten. Det er vanskelig å hoppe fra platform til platform. Veldig ofte faller man over kanten. Spillet kan nok være bra, men demoen er bare gjennomsnittelig.

NFS: Carbon demoen er den jeg har venet på. Denne demoen har tre løp: Curcuit Race, Drift Race and Canyon Race. Du må vinne de to første for å åpne Canyon Race. Drif Race kan være veldig vanskelig, men hvis du skjønner, er det veldig morsomt. Kontrollen på Curcuit og Canyon er veldig god og det er lett å kjøre. Demoen er veldig god, og fra det jeg har hørt, vil multiplayer delen være kjempe god. Grafikken er veldig fin på standard TV (jeg har ikke HDTV ennå). Spillet lanseres i Europa 3. november [2006)] (31. oktober i USA).

Fra arkivet: Xbox 360 demoer fra 2006

Fra arkivet: Xbox 360 demoer fra 2006
Grafikken er ganske fin i Need For Speed: Carbon (2006).
Fra arkivet: Xbox 360 demoer fra 2006
Sonic the Hedgehog (2006)

Fra arkivet: Xbox 360 demoer fra 2006

Fra arkivet: Xbox 360 demoer fra 2006

Legg igjen kommentar