anmeldelse-testFra arkivetMicrosoftXbox 360Xbox Live Arcade

Fra arkivet: Mercury Hg (Xbox 360/Xbox Live Arcade, 2011)

Spillet Mercury Hg kom på Xbox Live Arcade på Xbox 360 19. oktober 2011. Så vidt jeg husker fikk jeg en anmelderkode til dette spillet og publiserte en liten anmeldelse en ukes tid før utgivelse. Spillet hadde allerede vært ute i tre uker på PS3 før det kom på Xbox 360. Anmeldelsen blei første gang publisert 11. oktober 2011 på frankeivind.net. Innlegget var originalt skrevet på engelsk.

Mercury Hg (Xbox 360/Xbox Live Arcade, 2011)

Det er ikke alltid jeg har tid til å sette meg ned for 2-3 timers spilling. Derfor liker jeg små puslespill som Mercury Hg.

Det er to moduser i Mercury Hg. Discovery Mode er hoved moduset hvor du spiller for å lose opp andre elementer i det periodiske system og du kan spille mot opptak av din egen skygge.

Du navigerer kvikksølv dråpen gjennom brettene. Det letteste er å bare gnu på og kjøre igjennom brettene. Men for å få en del poeng, må du ha så mye kvikksølv igjen som mulig når du passerer mållinjen. Klarer du brettet på under tidsbegrensingen får samlet atomer. Du må ikke gjøre det, men du får mer poeng og kan åpne bonus baner.

Noen av brettene i Mercury Hg er veldig enkle og det er nesten bare å kjøre rett fram. I andre baner må du forandre farger på kvikksølv klumpen for å komme videre. Andre ganger må klumpen deles i to, hver del må ha forskjellige farger slik at du kan blande de to klumpene i en tredje farge.

I Challange Mode får du en utfordring for å klare brettene under gitte betingelser. Hvis du ikke klarer å oppfyllene noen av betingelsene, må du starte på nytt fra det første brettet i utfordringen. Brettene som er tilgjengelig åpnes opp i Discovery Mode.

Du kan åpne bonus brett i Discovery Mode. I tillegg kan du spille gjennom Tutorial Levels også om du ønsker det.

Mercury Hg (Xbox 360/Xbox Live Arcade, 2011) Mercury Hg (Xbox 360/Xbox Live Arcade, 2011)
Spillet inneholder 60 brett, og det burde ikke være så vanskelig å spille gjennom dem. Du kan laste ned ghostdata for å spille mot den. Det er en nettbasert poengliste, slik at du kan konkurrere mot andre. Eller deg selv.

Hvis du følger litt med, kan du også lære litt kjemi.

Mercury Hg er tilgjengelig på Xbox Live Arcade (som er den versjonen jeg har spilt) for 400 poeng og på PlayStation Network for £3.99 / EU – 4.99 / Australia_NZ – 8.45 / USA – $4.99.

Legg igjen kommentar