3DSanmeldelse-testNintendo

Fra akrivet: Anmeldelse av Pilotwings Resort (Nintendo 3DS, 2011)

Et av de første spillene jeg spilte på Nintendo 3DS var Pilotewings Resort. Her er min anmeldelse av spillet som første gang blei publisert på frankeivind.net 6. mai 2011.

Det første Pilotwings spillet kom på Super Nintendo like etter lanseringa av konsollen i Japan i 1990. Pilotwings 64 kom i 1996 til Nintendo 64. Men etter dette har det vært svært stille. Men nå er spillet kommet i ny versjon.

Pilotwings Resort er vel en typisk Nintendo spill. Klare flotte farger, og litt kort vil noen kanskje si. Men ikke heng deg opp i det.

Jeg liker Pilotwings Resort. Det er enkelt å sette seg inn i, men noen av brettene kan være vanskelig å mestre på en god måte.

Spillet foregår på Wuhu Island, samme sted som i spillet Wii Sports Resort. Det er tre ulike fartøyer som blir benyttet i de ulike oppdragene. Nemlig fly, rocket belt og hangglider. Det er to typer spillmodi.

Mission Mode

Mission Mode er hovedspillet. Det er ulike oppdrag for fly, hangglider og jetpack. Du blir belønnet med stjerner når oppdragene utføres. Hvor mange stjerner du får, avhengiger av hvor godt du gjør det. For hvert nivå må du samle et hvis antall stjerner for å komme til det neste. Det er følgende nivåer i spillet: NoviceBronzeSilverGold og Platinum.

Et av oppdragene som er kjekt, er Snapshot. Da skal du ta bilder av ulike ting på øya Wuhu og får poeng etter hvor godt bilde er. En annen ting er jo at man kan ta bilder av hva som helst, lagre det på minnekortet og for eksempel få in-game-screenshots for bloggen din. Under ser du noen av bildene jeg har tatt. Disse kan selvsagt bli sett i 3d på Nintendo 3DS.

Free Flight Mode

Free Flight Mode lar deg velge om du vil bruke fly, rocket belt eller hang glider. Du kan samle forskjellige ting som er med på å lukke opp andre ting i spillet. Det negative med dette moduset er at det kun varer i to minutter. Så helt free flight blir det ikke.

3D effekten

Pilotwings Resort så har 3D-effekten faktisk en funksjon. Det er lettere å bedømme hvor i luften for eksempel ringer du skal fly igjennom er. Dessuten er det veldig flott å fly rundt omkring på øya, mellom trær, under broer osv i 3D. Fungerer veldig bra.

Avsluttnings kommentar

Jeg har faktisk ikke spillt noen av de tidligere Pilotwings spillene. Så derfor er Pilotwings Resort et godt kjøp for min del. Har du spillt de tidligere spillene, så er det vel ikke så mye revolusjonerende nytt i dette spillet. Men jeg tror likevel du vil ha glede av spillet, kanskje ikke til fullpris. For alle dere andre, så anbefales herved Pilotwings Resort.

Legg igjen kommentar