AmigaPublic Domain

17-bit nr. 3766 – Hva skjuler seg på disketten?

Om det var en serie jeg måtte ha med meg hver uke på 90-tallet, så måtte det være X-Files som blei sendt på TV 2 fra høsten 1994. Her fulgte vi Fox Mulder og Dana Scully gjennom mange spennende og ikke minst overnaturlige eventyr.

The X-Files blei solgt inn som at dette var basert på virkelige hendelser, men dette måtte man nok ta med en knipe salt. Det var uansett gøy å se på.

Men internett var knapt en ting rundt midten av 90-tallet. Så hvordan skulle man da skaffe seg informasjon om serien? Jo, man kunne for eksempel få tak i disk nr. 3766 fra 17-bit. Den inneholder nemlig det du trenger å vite om The X-Files, sånn omtrent. Disken er fra 1994, så den har med seg hele sesong 1 og de første episodene av sesong to som startet høsten ’94 i USA.

På disken får du episode guide om alle episodene fra sesong 1 av The X-Files og fram til og med episode 3 fra sesong 2. I tillegg finner man litt bakgrunnsinfo om serien, ofte spurte spørsmål og litt om ufoer.

I dag finnes heldigvis all denne informasjonen på internett. Så det kan jo kanskje virke litt rart for dagens unge at vi måtte få tak i dette på diskett (om de vet hva en diskett er da!). Men i 1994 gjorde disk nr. 3766 fra 17-bit susen.

The Truth Is Out There!

Legg igjen kommentar