diverse

Spillfrimerker fra Storbritania

Jeg kan ikke huske sist jeg kjøpte frimerker. Men da Royal Mail, som er det britiske Posten, slapp noen spillfrimerker 21. januar i år, var det ingen tvil om at disse måtte jeg ha. Så de blei forhåndsbestilt på begynnelsen 2020 og dukket opp i postkassa noen dager etter utgivelsen på de britiske øyer.

Det er veldig flotte frimerker som tar for seg klassiske britiske dataspill. Det kan nok være enkelte som savner spill. Men hva skal velges for et slikt sett? Og hvilke lisenser kan man få tak i?

Uansett, settet er på åtte frimerker og inneholder mange klassiske spill. I tillegg er det et eget frimerkesett for Tomb Raider. Du finner både Worms, Dizzy og Wipeout blant annet på frimerkene. Jeg synes de er veldig fine.

Disse frimerkene skal aldri brukes, men få sinn plass sammen med retrospillene jeg har.

Elite (1984), Sensible Soccer (1992), Worms (1994), Lemmings (1991)
Wipeout (1995), Dizzy (1987), Micro Machines (1991), Populous (1989)
Tomb Raider (1996), Adventures of Lara Croft (1998), Tomb Raider Chronicles (2000), Tomb Raider (2013)
Jeg bestilte og et sett med kort som inneholder frimerkemotivene i stor størrelse.

Så hadde Royal Mail en konvolutt jeg også måtte ha.

Legg igjen kommentar