AmigaPublic Domain

17-bit nr. 2488 – Hva skjuler seg på disketten?

Cindy Crawford var en hot model på 90-tallet, så kanskje ikke så rart at det dukket opp bildegallerier med henne på ulike diskettserier, blant annet på Amiga. 17-bit disk nr. 2488 inneholder sju bilder av Crawford. Disse er i HAM-formatet og er pakket som selvkjørende program.

2 thoughts on “17-bit nr. 2488 – Hva skjuler seg på disketten?

  • Hehe, det bildet hadde jeg også. Nå som vi har internett og slikt, føles det veldig rart å si at man hadde et bilde. Dagens unge vet ikke hvor godt de har det!

    Reply
    • Ja, tidene har forandret seg. Må si det er gøy å ha opplevd “steinalderen”, at det å faktisk bestille disketter med programmer (eller bilder) for mange var eneste måte å få tak i ting på (om man da ikke kopierte fra venner og bekjente).

      Reply

Legg igjen kommentar