anmeldelse-testfilm/TVFra arkivet

Filmanmeldelse: Pirates of Silicon Valley (1999, DVD)

Jeg har rotet litt i arkivet, og fant en liten anmeldelse av Pirates of Silicon Valley som jeg skrev i 2008 og publiserte på frankeivind.net.

Pirates of Silicon Valley er importert fra USA. Filmen tar for seg hvordan Apple grunnleggeren Steve Jobs og Microsoft grunnleggeren Bill Gates forandret verden sett fra et data- og kommuniaksjonssynspunkt.

Dette er en drama-dokumentar og baserer seg på virkelige hendelser. Vi får se hvordan Jobs og Gates starter mens de går på college, hvordan de skaffer seg penger og hvilke veier de går for å realisere sine drømmer og visjoner. Dette er til tider en svært morsom film og viser hvilke rivaler Jobs og Gates var.

Denne anbefales til alle som liker data og dets historie, noe som denne filmen klarer å vise.

Legg igjen kommentar