anmeldelse-testMaster SystemSega

Samtidsretro: Bart v.s the Space Mutants (Sega Master System, 1992)

Da jeg startet denne bloggen, publiserte jeg seks anmeldelser under taggen retrospilltester som jeg skrev i 1991-92. Dette var basert på håndskrevne anmeldelser. Nå har jeg funnet en Amiga diskett med hele 11 nye Master System anmeldelser jeg ikke visste jeg hadde. Disse er skrevet i 1992-93, da jeg var 15-16 år.

Dette er del 11 av 11 i min samtidsretro anmeldelser av Sega Master System og siste del i denne serien. Anmeldelsen blei skrevet i 18. mars 1993 og aldri tidligere publisert.

Bart v.s the Space Mutants

Du er Bartholomew J. Simpson, populært kalt Bart. Space Mutants invaderer Springfield. De er der for å bygge et våpen som skal ta over hele verden. Du må ved hjelp av et skateboard og en sprayboks fjerne alt som er lilla, for det er det Space Mutantene trenger for å lage våpenet.

Du har også andre hjelpemiddler slik som røngtenbrillene, og andre ting. Det fins en del brett du må igjennom før du er ferdig.

Redakjonens vurdering

Grafikken i innledningen i spillet er fantastisk, det er akkurat som å se på en tegne serie (det er tegneserie grafikk). Grafikken i selve spillet er bra. Lyden er ikke fullt så god. Det er den samme lyden i introen som i spillet. Så lyden kunne vært mye bedre.

Grafikk: 86%
Lyd: 65%
Kontroll: 79%
Underholdning: 79%
Helhet: 84%

This slideshow requires JavaScript.

Legg igjen kommentar