anmeldelse-testMaster SystemSega

Samtidsretro: Ayrton Senna’s Super Monaco GP II (Sega Master System, 1992)

Da jeg startet denne bloggen, publiserte jeg seks anmeldelser under taggen retrospilltester som jeg skrev i 1991-92. Dette var basert på håndskrevne anmeldelser. Nå har jeg funnet en Amiga diskett med hele 11 nye Master System anmeldelser jeg ikke visste jeg hadde. Disse er skrevet i 1992-93, da jeg var 15-16 år.

Dette er del 9 av 11 i min samtidsretro anmeldelser av Sega Master System. Anmeldelsen blei skrevet i 13. februar 1993 og aldri tidligere publisert.

Interessant at jeg har gitt egen karakter for digitaliserte bilder i spillet.

Ayrton Senna’s Super Monaco GP II

I Ayrton Senna’s Super Monaco GP II skal du kjøre på mange av verdens Formula 1 baner. Det er 16 baner i alt.

Redaksjonens vurdering

Ayrton Senna’s Super Monaco GP II er et dårlig spill i forhold til det orginale Super Monaco GP. Dette spillet har mistet den fart og spenning orginalen hadde. Landskapet beveger seg saktere enn det bilen kjører, så det ser ut som bilen kjører mye seienere enn det den egentlig gjør.

Grafikken er omtrendt den samme som i eneren, men introen er blitt bedre. Der er det nå (antagelig) digitaliserte bilder av Ayrton Senna som er veldig fine. Lyden er også omtrendt den samme, men i helhet er dette spillet dårligere enn eneren. Det som er positivt med Ayrton Senna’s Super Monaco GP II er at SEGA har lagt inn passord. Det negavtive er at i Ayrton Senna’s Super Monaco GP II kan det bare være en spiller.

Grafikk: 89% (Digitaliserte bilder: 98%)
Lyd: 85%
Spillkontroll: 87%
Utfordring: 80%
Underholdning: 84%
Helhet: 86%

This slideshow requires JavaScript.

Legg igjen kommentar