anmeldelse-testMaster SystemSega

Samtidsretro: Back to the Future Part III (Sega Master System, 1991)

Da jeg startet denne bloggen, publiserte jeg seks anmeldelser under taggen retrospilltester som jeg skrev i 1991-92. Dette var basert på håndskrevne anmeldelser. Nå har jeg funnet en Amiga diskett med hele 11 nye Master System anmeldelser jeg ikke visste jeg hadde. Disse er skrevet i 1992-93, da jeg var 15-16 år.

Dette er del 7 av 11 i min samtidsretro anmeldelser av Sega Master System. Anmeldelsen blei skrevet i februar 1993 og aldri tidligere publisert.

Back to the Future Part III

1885 var aldri slik! De tidsreisende eventyrerne Marty McFly og Doc Brown trapper opp farten for dette, det siste og mest spennende i triologen av Tilbake Til Framtiden! Strandet i Hill Valley i Vilde Vesten. Du spiller både Marty og Doc i et fantastisk race mot tiden. Ikke lett med Buford “Mad Dog” Tannen og hans gjeng av revolvermenn som er i veien (fra coveret).

Redaksjonens vurdering

Spillet har fin grafikk og lyden er også god. Lyden i introen er fantastisk til å være et 8-bits TV-spill. Men spillet er ganske vanskelig. Det følger filmen ganske bra. Mange spill som har navn etter en film følger ikke filmens gang, men det gjør Back to the Future.

Grafikk: 90%
Lyd: 90%
Spillkontroll: 89%
Utfordring: 94%
Underholdning: 85%
Helhet: 90%

This slideshow requires JavaScript.

One thought on “Samtidsretro: Back to the Future Part III (Sega Master System, 1991)

Legg igjen kommentar