anmeldelse-testMaster SystemSega

Samtidsretro: Parlour Games (Sega Master System, 1987)

Da jeg startet denne bloggen, publiserte jeg seks anmeldelser under taggen retrospilltester som jeg skrev i 1991-92. Dette var basert på håndskrevne anmeldelser. Nå har jeg funnet en Amiga diskett med hele 11 nye Master System anmeldelser jeg ikke visste jeg hadde. Disse er skrevet i 1992-93, da jeg var 15-16 år.

Dette er del 10 av 11 i min samtidsretro anmeldelser av Sega Master System. Anmeldelsen blei skrevet i 24. juni 1993 og aldri tidligere publisert.

Parlour Games

Parlour Games er egentlig 3-spill-i-ett. Det inneholder Dart, Bingo og Biljard. Hvert enkelt spill har ikke noe med hverandre å gjøre.

Du kan være opptil 4 spillere, jo flere spillere jo gøyere er det. Men det er best hvis du er 2, for da tar det ikke så himla lang tid før det er neste man sin tur.

Redaksjonens vurdenring

Bingoen er ikke det aller gøyeste, men det går jo an. Dart er ganske gøy, men det kan være litt vanskelig med beregningene i starten.

Biljarden er den gøyeste av dem alle. Spillkontrollen er ganske god. Grafikken er heller ikke så ille. Du ser spilleplanet ovenifra (2D). Melodien er ikke så dårlig, men den er enormt kjedelig å høre i lengden.

Spillet i sin helhet er ikke så mye å skryte av. Grafikken er heller dårlig, men det gjør egentlig ikke noe i et spill som dette. Lyden er veldig brukbar tiltråss for at den ikke varer så lenge, dvs den varer lenge, men det er i en evig loop som stopper når du er ferdig med å spille. Så lyden blir du enormt for lei av. Kontrollen er ganske god fordi du nesten ikke trenger noe kontroll. Spillet er ganske underholdene spesielt med biljard.

Grafikk: 69%
Lyd: 60%
Kontroll: 87%
Underholdning: 90%
Helhet: 72%

This slideshow requires JavaScript.

Legg igjen kommentar