anmeldelse-testMaster SystemSega

Samtidsretro: OutRun (Sega Master System, 1987)

Da jeg startet denne bloggen, publiserte jeg seks anmeldelser under taggen retrospilltester som jeg skrev i 1991-92. Dette var basert på håndskrevne anmeldelser. Nå har jeg funnet en Amiga diskett med hele 11 nye Master System anmeldelser jeg ikke visste jeg hadde. Disse er skrevet i 1992-93, da jeg var 15-16 år.

Dette er del 4 av 11 i min samtidsretro anmeldelser av Sega Master System. Anmeldelsen blei skrevet i 13. august 1992 og aldri tidligere publisert.

OutRun

OutRun er vel et av de første bilspillene til Master System og et av de beste. Spillet er for en spiller og du skal kjøre igjennom en rekke baner før du til slutt kommer i mål. Det er et fantastisk spill. Spillet har fine 3D-effekter. Det ser faktisk ut som du kjører i oppoverbakker og neddoverbakker når du kommer til slik steder.

I dette spillet får du testet din kjøre evne fullt ut. Du må svinge, gasse og bremse i det rette øyeblikket. Gjør du ikke det, åker du ut av kjøre banen.

Redaksjonens vurdering

OutRun ble laget så tidlig som i 1987. Det har fantastisk grafikk og lyd til datidens teknikk, men grafikken og lyden i spillet er fremdeles blant det beste på markedet for Master System (jeg tenker da på bilspill til Master System). Spillet har tre forskjellige melodier som er veldig fine, dvs. god lyd.

(Karakterene er i forhold til datidens teknikk,grafikk og lyd.)

Grafikk: 89%
Lyd 89%
Spillkontroll: 89%
Utfordring: 89%
Underholdning: 90%
Helhet: 89%

This slideshow requires JavaScript.

Legg igjen kommentar