anmeldelse-testMaster SystemSega

Samtidsretro: Rocky (Sega Master System, 1987)

Da jeg startet denne bloggen, publiserte jeg seks anmeldelser under taggen retrospilltester som jeg skrev i 1991-92. Dette var basert på håndskrevne anmeldelser. Nå har jeg funnet en Amiga diskett med hele 11 nye Master System anmeldelser jeg ikke visste jeg hadde. Disse er skrevet i 1992-93, da jeg var 15-16 år.

Dette er del 6 av 11 i min samtidsretro anmeldelser av Sega Master System. Anmeldelsen blei skrevet i desember 1992 og aldri tidligere publisert.

Rocky

Rocky er et boksespill til Master System. Det er ikke noe spesielt godt spill. Grafikken og lyden i introen er ganske pen til å være et spill fra 1987. Det spillet går ut på er å bokse. Du er Rocky, eller Sylvester Stalone som han heter i virkeligheten, og skal bokse en del kamper for så å komme til finalen. Mellom vær kamp er det en liten treningsøkt.

Redaksjonens vurdering

Dette er ikke noe toppspill. Grafikken og lyden er ikke spesielt god, men du kan ikke klage heller. Et pluss er at det går ann å spille to stykker, den ene som Rocky og den andre er motstanderen.

Grafikk: 65%
Lyd: 64%
Spillekontroll: 69%
Underholdning: 74%
Helhet: 69%

This slideshow requires JavaScript.

Legg igjen kommentar