3DSanmeldelse-testFra arkivetNESNintendo

Fra arkivet: 3D Classics Excitebike (Nintendo 3DS)

Jeg har rotet litt i arkivet og funnet fram en anmeldelse jeg skrev om 3D utgaven av Excitebike på Nintendo 3DS. Denne artikkelen er tidligere publisert på frankeivind.net og skrevet 23. juli 2011.

Excitebike er det første av seks (?) spill i 3D Classics-serien for Nintendo 3DS. Det er en serie med gamle NES-spill som får en overhaling i 3D, men som beholder sin originale 8-bit grafikk.

Nintendo har gjort en veldig god jobb med å konvertere Excitebike fra 2D til 3D. Men etter som jeg har lest på nettet, har det vært en mer krevende jobb en først antatt. Du kan lese litt mer om dette på Iwata Asks.

Excitebike er et motorsykkelspill der du spiller på forsjellige baner med hinder av ulike varianter.

Spillet har tre forskjellige modi. I det første spiller du alene på de ulike banene, mens du i det andre spiller mot datastyrte spillere. I et tredje modi kan du designe dine egne baner og 32 kan lagres på 3DS. Dessverre er det ikke mulig å dele disse med andre, noe som kunne vært veldig artig.

Det er også en artig bruk av 3D-slideren. Skrur du ned 3D-effekten, blir samtidig bildet zoomet. Ganske stilig.

3D Classics Excitebike var gratis den første måneden, men koster nå 48 kroner. En helt grei pris for et slikt spill. Det er morsomt og gir deg en nostalgisk følelse (om du har spilt det før).

Legg igjen kommentar