coverdiskmagasin-blader

Amiga Forum nr. 3-1993 – Hva skjuler seg på disketten?

Denne gangen i Hva skjuler seg på disketten? tar jeg en liten titt på innholdet på disketten til Amiga Forum nr. 3 1993. Her får du en lett blanding av hygge og nytte. Du får blant annet noen animasjonstriks til bruk i Deluxe Paint og programmet Cerca som lar deg søke etter filer på harddisk og disketter, men skal visst nok være best for harddiskeiere i følge LesMeg-filen som følger med.

ArmyMiner

Dette er en variant av det kjente spillet Minesveiper. Spillet finnes i ørten varianter, men det er et veldig greit tidsfordriv. Spilte nok dette en del i ’93.

WhiteLion

Dette er nok en Othello variant. Spilte vel neppe dette noe særlig, siden jeg ikke kan dette spillet.

MelonIntro

Amiga Forum hadde en repotasje fra The Gathering ’93 og la med vinneren (Melon Design) av 40Kb intro konkurransen. Denne demoen husker jeg veldig godt, og her er det mange kule effekter, blant annet ray tracing.

Legg igjen kommentar