diverse

Jeg skal gjøre det enklere for meg selv

Jeg har tenkt å gjøre det litt enklere for meg selv. Jeg kan ofte bruke veldig lang tid på blogginnlegg, både på artikler og anmeldelser. Å ha litt for høye krav til meg selv, kan fort bli til et ork, og da dropper jeg kanskje heller å skrive en anmeldelse av et spill, eller utsetter det…

Så nå har jeg bestem meg for at en kort anmeldelse, også er en fullverdig anmeldelse. Det betyr at et lite avsnitt skal holde lenge. Er ofte man kanskje bare spiller litt på et spill, men likevel kan danne seg et lite inntrykk av det og dermed skrive noen ord om det.

Det betyr kanskje ikke at det kommer flere anmeldelser på bloggen, men det vil gjøre at det føles bedre å skreve dem, om det så kun er et lite avsnitt.

Del gjerne din mening om du har noen kommentarer på dette.

Legg igjen kommentar