film/TV

Ny trailer fra den kommende Sonic filmen

Det blei stor ståhei, da Paramount slapp den første traileren til Sonic the Hedgehog filmen i slutten av april. Og det med god grunn. Sonic liknet faktisk ikke noe man kjente fra før. En snål skapnig i menneskekropp.

I mai sa filmselskapet at de hadde lyttet til klagene og ville gå tilbake til tegnebrettet for å endre utseende til Sonic. Et halv år senere, altså nå i november, slapp Paramount en ny trailer. Denne ser faktisk veldig bra ut! Dette er en Sonic karakter verdig, og Sonic ser veldig flott ut. Ut i fra traileren, ser det ut til å kunne bli en bra film.

Sonic the Hedgehog har premiere 14. februar 2020.

Øverste bilde er fra den første og svært så kritiserte traileren. Det nederste bilde viser den redisignede Sonic, som faktisk ser veldig bra ut.

Legg igjen kommentar