anmeldelse-testfilm/TV

TV-serie anmeldelse: The Legend of Zelda – The Complete series (1989, DVD)

I Hyrule bor Zelda og Link, og i skogene rundt lurer mange forskjellige farer. I de aller fleste tilfellene er det Ganon som står bak disse og truer dagliglivet i kongedømmet.

TV-serien The Legend of Zelda gikk på amerikansk TV høsten 1989 og jeg vil tro det var moro å se den om man var ung på den tiden. Det funker kanskje ikke like bra 30 år etter, i voksen alder. Historiene kunne vært litt mer spennende og det virker som at alt skjer like i nærheten av slottet. Blir veldig mye av det samme. Serien er løst basert på det første The Legend of Zelda spillet.

Hovedplottet i serien er at Ganon gjerne vil ha tak i Triforce of Wisdom. Han har selv Triforce of Power. Skulle han være i besittelse av begge, er det nok mer eller mindre over for Hyrule.

Link og Zelda kjemper sammen mot Ganon. Dette gjør de vel ikke i spillet. Link blir framstilt som en blanding mellom en casanova og en bygdetulling. En link jeg ikke kjenner igjen.

The Legend of Zelda – The Complete series består av 13 episoder. Fler enn det blei nemlig ikke lagd. Stilmessig er serien veldig 80-tall og kan minne om en del andre animasjonserier på den tiden.

Denne serien er kanskje ingen höydare, men likevel grei å ha sett.

 

Legg igjen kommentar