anmeldelse-testMaster SystemSega

Samtidsretro: Back to the Future II (Sega Master System, 1990)

Da jeg startet denne bloggen, publiserte jeg seks anmeldelser under taggen retrospilltester som jeg skrev i 1991-92. Dette var basert på håndskrevne anmeldelser. Nå har jeg funnet en Amiga diskett med hele 11 nye Master System anmeldelser jeg ikke visste jeg hadde. Disse er skrevet i 1992-93, da jeg var 15-16 år.

Dette er del 5 av 11 i min samtidsretro anmeldelser av Sega Master System. Anmeldelsen blei skrevet i september 1992 og aldri tidligere publisert.

Jeg oppdaget at dette hovedsakelig er en avskrift av baksiden til spillet, oversatt fra svensk! Og at selve anmeldelsen kun er en setning. Men det er jo morsomt å ha denne med likevel.

Back to the Future II

Back to the Future II

Det er på tide å gå tilbake… Du store Moses! Når Doc Emmet Brown kommer tilbake fra år 2015 har han dårlige nyheter for Marty McFly. Hans framtid står på spill om han ikke klarer å gjøre det riktig.

Hjelp Marty gjennom fem nivåer i denne spennende tolkningen av suksessfilmen. Kan du redde Martys framtid? Eller kommer Biff til å slik at det ikke blir noen framtid. (Dette står bakpå spillesken,det er over satt fra svensk.)

MIN MENING: Det er et vanskelig spill. Grafikken er dårlig og lyden er en støykilde. MEN åpnings scenen er fin. Der er grafikken veldig fin.

This slideshow requires JavaScript.

Legg igjen kommentar