anmeldelse-testMaster SystemSega

Samtidsretro: Asterix (Sega Master System, 1991)

Da jeg startet denne bloggen, publiserte jeg seks anmeldelser under taggen retrospilltester som jeg skrev i 1991-92. Dette var basert på håndskrevne anmeldelser. Nå har jeg funnet en Amiga diskett med hele 11 nye Master System anmeldelser jeg ikke visste jeg hadde. Disse er skrevet i 1992-93, da jeg var 15-16 år.

Dette er del 3 av 11 i min samtidsretro anmeldelser av Sega Master System. Anmeldelsen blei skrevet i august eller september1992 (fant ikke noe nøyaktig dato på dette) og aldri tidligere publisert.

Asterix

Asterix

Asterix til Master System er en god tolkning av Asterix-bladene. Det er et fantastisk spill. Det minner en del om Donald og Mikke Mus. Liker du disse spillene, kommer du til å like Asterix.

Så over til spillet. I starten er det lagt opp akkurat slik det er i bladene. Starten har fantastisk grafikk, og i tillegg til bildene er det også tekst som som forteller hva som har skjedd før du begynner å spille. Spillet går ut på å redde Miracules.

Du kan selv velge mellom å spille med Asterix eller Obelix. Det går også å spille to stykker, men kun en om gangen. Klarer ikke Asterix verdenen, er det Obelix sin tur, men da er verdenen forandret.

Det fins åtte verdener som igjen er delt opp i tre, med unntakk av verden 1 og 8. Der er det bare en verden.

Spillet har en fantastisk tegnefilmgrafikk. Det er den beste grafikken jeg har sett på Master System til nå. Det er synd at ikke lyden er i samme klasse som grafikken. Spillet er helt topp og du er bare nødt til å prøve det.

This slideshow requires JavaScript.

Legg igjen kommentar