Kickstarter

Tre aktuelle retro Kickstarter

The FUSION 2020 Annual

For tiden er det tre Kickstartere som jeg støtter som er retro relatert og kanskje av interesse for noen av dere.

Chris Wilkins gir ut magasinet Fusion og gir ut også retrobøker. Nå er han i gang med Fusion 2020 Annual. Her kan du visst både lese om historien til spillet Dizzy. Du får blant annet vite mer om både Luigi’s Mansion og Donkey Kong, i tillegg til en rekke intervjuer.

De tidligere Annuals fra Chris Wilkins har vært veldig flotte, så jeg tror det samme vil gjelde for denne boka.

Denne Kickstarten går fram til 18. oktober og er allerede finansiert.

NES/Famicom Anthology

Geeks-Line har de siste årene gitt ut flere bøker de siste årene, blant annet Nintendo 64 Anthology og Super Nintendo Anthology. Dette er veldig flotte bøker. Og nå er ture kommet til Nintendo sin 8-biter.

Boka vil blant annet ta for seg opphavet til Famicom, hvordan NES virker, ekstra utstyr og spill. Virker som at dette kan bli en veldig bra bok.

Kickstarteren går fram til 7. oktober og er allerede finansiert.

HEART OF NEON: a documentary about a life in video games

Dette er den første Kickstarteren til Paul Docherty. Dette er en dokumentar om Jeff Minter og hans kompanjong Ivan Zorzin som startet Llamasoft i 1982. Jeg tror dette kan bli spennende, så derfor støttet jeg den. Foreløpig ligger den litt bakpå angående nå målet, men det er lov å håpe at han kommer i mål.

Kickstarteren går fram til 12. oktober.

Legg igjen kommentar