bøkerKickstarterZX Spectrum

Kickstarter – ZX Spectrum: a visual compendium

ZX Spectrum: a visual compendium

Om du er glad i ZX Spectrum spesielt eller retrodatamaskiner generelt, så kan det godt hende at denne Kickstarter-kampanjen er noe for deg: ZX Spectrum: a visual compendium.

Det er Sam Dyer og Bitmap Books som står bak denne boka. Ha har tidligere laget Commodore 64: a visual Commpendium (min anmeldelse kan leses her) og senest Commodore Amiga: a visual Commpendium (anmeldelse kommer snart). Dette er svært flotte bøker. Boka om ZX Spectrum vil være i samme stil, så dette blir bra!

Sitat fra kampanjen:

Sinclair ZX Spectrum: a visual compendium will focus on the visual side of the computer; from in-game pixel art to game maps to box artwork, the book will be crammed full of beautiful high-resolution, full-colour imagery. The ZX Spectrum is a true British icon and at the time boasted cutting-edge product design. This unique and iconic image is something that we want to capture; the ultimate aim is to produce a book which proudly pays homage to this classic home computer.

Bare to og en halv time etter at kampanjen startet, var 75% av målet nådd! Du finner ZX Spectrum: a visual compendiumKickstarter. Kampanjen går fram til 15. juni.

Legg igjen kommentar