KickstarterNESZX Spectrum

Et par retro-Kickstarter jeg har støttet

Da har det dukket opp et par retro relaterte Kickstartere jeg har støttet. For meg er det gamle kjenninger som har satt i gang en ny Kickstarter, så dette er det kvalitet over, da jeg har støttet dem flere ganger tidligere.

Spectrum Addict 2.5: The Lost Tapes

Andy Remic har tidligere lagd dokumentarene Memoirs of a Spectrum Addict (2017) og Spectrum Addict “Load Film2” (2018). Etter den siste dokumentaren, satt Remic igjen med masse ubrukt materiale. Det er dette som nå blir en del av 2.5 utgaven sammen med noen nye intervjuer. De to forrige dokumentarene har gitt et fint innblikk i ZX Spectrum, så dette gleder jeg meg til.

Kickstarteren Spectrum Addict 2.5: The Lost Tapes er allerede finnansiert og går fram til 17. mars.

Oliver Twins er tilbake med et nytt spill til Nintendo NES. Det vil vel si, spillet er gammel og ikke tidligere utgitt. Panic! Dizzy blei lagd i 1992, men aldri gitt ut av Codemasters. Det blir det nå noe av. Dette er en type puslespill. Det ser faktisk ikke så gæernt ut.

Panic! Dizzy kan fåes på spillkassett eller man kan bare støtte for å få en ROM-fil tilsendt. Det er Chris Wilkins som styrer skuta på denne Kickstarteren. Han har hatt mange tidligere, så dette blir nok veldig bra.

Kickstarteren er allerede finnansiert og går fram til 10. mars.

Legg igjen kommentar