Nintendo Switchnyheter

Mario Maker 2 og Link’s Awakening remake kommer til Nintendo Switch

Onsdag kveld, 13. februar, hadde Nintendo en ny Nintendo Direct sending. Der kom det en del flotte nyheter som jeg gleder meg til.

Det hele startet med en trailer med Mario Maker 2. Jeg hadde mye gøy med det på Wii U og gleder meg til å lage nye Mario-baner på Nintendo Switch etter hvert.

Sendingen blei avlsuttet med The Legend of Zelda – Link’s Awakening. Dette er en 3D remake av Game Boy spillet som kom i 1992. Dette var veldig det første Zelda-spillet jeg gjennomførte. Et knall godt spill. Ser virkelig fram til å spille det på Switch. Det ser veldig flott ut.

I tillegg lanserte de Tetris 99 hvor som et Nintendo Switch Online eksklusivt spill hvor man spiller mot 98 andre og det gjelder å være siste man igjen.

Det blei også presentert en del RPG-spill, som jeg ikke er så veldig interessert i. Samtidig snakket de blant annet om Yoshi’s Crafted World som kommer i slutten av mars og nedlastinger til både Captain Toad: Treasure Tracker og Super Smash Bros. Ultimate.

Du kan lese mer på Nintendo.no eller se på Nintendo Direct sendingen under.

The Legend of Zelda – Link’s Awakening ser veldig bra ut og gleder meg til dette spillet.
Det skal bli gøy å lage noen nye brett i Mario Maker 2 på Nintendo Switch.

Legg igjen kommentar