NintendoWii

Nintendo Wii Shop Channel har stengt

Jeg var klar over at Nintendo Wii Shop Channel skulle stenge i år, men det kom litt brått på likevel og jeg sitter nå igjen med 3900 poeng jeg ikke får brukt. Wii Shop Channel stengte 31. januar 2019.

Wii Shop Channel blei lansert 10. desember 2006, like etter lanseringen av Nintendo Wii. Det var tre ulike ting man kunne kjøpe/laste ned; Virtual Console, WiiWare og Wii Channels. Alt dette er nå stengt. Men ting du har kjøpt, kan du foreløpig laste ned på nytt.

Jeg sitter altså igjen med 3900 poeng, men det er nok ikke så farlig. Ser på loggen at sist jeg lastet ned noe til Wii var i 2015. Poengene er dessuten fra Connection Ambassador programmet jeg var med i. Hvor man fikk 500 poeng for hver person man hjalp på nett. Jeg oppnådde Platinum status og kunne laste ned alle NES, SNES og N64 spill. Så jeg har fremdeles nok av ting å spill på Wii. Dette programmet var (merkelig nok kanskje) kun tilgjengelig i PAL-landene.

Med stengingen av Wii Shop Channel er en liten æra over.

Slik ser fronten på Wii Shop Channel ut.
Ikke mye nytt å fortelle om her.
Her beskrivers steningnen av Wii Shop Channel.
Tidligere var de ulike systemene listet opp her.
Nedlasting aktiviteten min viser at siste jeg lastet ned noe på Nintendo Wii var i 2015.
Dette er de to eneste kanalene man fremdeles kan laste ned.
Spill jeg har lastet ned.
Jeg har rikelig med spill å spille på Nintendo Wii.
Noen av kanalene jeg har på min Wii.

Legg igjen kommentar