anmeldelse-testMaster SystemSega

Anmeldelse: World Games (Sega Master System, 1989)

Det er kanskje ikke så mange ulike idretter, om du kan kalle dem det, i World Games på Sega Master System. De er i det minste svært eksotiske.

Du får reist rundt i verden i dette spillet. Legendariske Epyx tar deg med til Tyskland hvor du kan prøve å hoppe over tønner, Canada hvor du får testet din balanse evne, USA hvor det er okseridning, og Scotland hvor du kan kaste en trestokk.

Fire øvelser er kanskje i minste laget i et slikt spill, og utførelsene er mer eller mindre den samme i alle øvelsene. Det gjelder å trykke høyre-venstre, full fart og i takt.

Men med opptil fire spillere, kan dette likevel bli en god spillopplevelse. Om du selv ikke er god, kan det godt hende at dine motspiller er enda verre.

Grafikken er helt grei, og jeg liker å høre nasjonalsanger i 8-bits lyd.

Barrel jumping

Det minste antall tønner du kan hoppe over er tre, men du kan øke det helt opp til 20. Det gjelder å finne en god rytme for å få opp farten før man kommer til streken hvor det skal hoppes.

World Games (Sega Master System, 1989)

Log rolling

På stokkerulling gjelder det å holde balansen og å få motstanderen din til å miste balansen først. Jeg synes dette er en vanskelig øvelse.

World Games (Sega Master System, 1989)

Bull riding

Det er ikke lett å holde seg på ryggen til oksa. Har ikke helt funnet taktikken for bli værende, så jeg trykker febrilsk på kontrolleren.

World Games (Sega Master System, 1989)

Caber toss

De må ha vært ganske sterke disse skottene som fant opp denne idretten. Først løfte opp stokken, så løpe, før den skal kastes. Gøy er det i alle fall. Og med rett taktikk, kan det bli et riktig så langt kast. Er du ikke helt god på timingen, går det ikke fullt så bra. Her har Epyx lagt inn noen artige animasjoner som at du blir dunket ned i bakken eller får stokken på tåa.

World Games (Sega Master System, 1989)

Utvikler: Epyx
Utgiver: Sega
Utgitt: 1989
Kategori: Sport
Spillerer: 1-4
Platform: Sega Master System

This slideshow requires JavaScript.

Legg igjen kommentar