konsollnyheter

Retro Freak – 11 konsoller i 1

Retro Freak

En ny alt-i-en retro konsoll er på vei ut på markedet, i alle fall i Japan. Retro Freak skal komme i oktober i følge Play-Asia.com [affiliate lenke] hvor den nå kan forhåndbestilles for US$ 169.99.

Retro Freak består egentlig av to deler. En liten boks hvor selve emuleringen skjer og en boks hvor man kan sette i spillkassetten. I motsetning til Retron 5, kan Retro Freak rippe spillene og lagre dem i internminne/SD-kort. Etter det jeg forstår, kan de rippede spillene kun spilles på enheten de er rippet på.

Konsollene som Retro Freak støtter:

 • Famicom
 • Super Famicom
 • Super Nintendo (SNES)
 • Game Boy
 • Game Boy Color
 • Game Boy Advance
 • Sega Genesis
 • Sega Mega Drive
 • PC Engine
 • TurboGrafx-16
 • PC Engine SuperGrafx

Retro Freak er den første klonen som støtter PC Engine, så det er jo bra. Det kan se ut til at NES spill ikke støttes, men det er mulig en adapter kan brukes.  Master System spill skal være støttet ved bruk av adapter.

Retro Freak kommer med en egen klassisk kontroller. I tillegg er det mulig å kjøpte en ekstra boks hvor man kan koble til originalkontrollere fra Famicom, SNES, Mega Drive, PC Engine og tastatur til Famicom.

Informasjonen er basert på Google oversatt nettside. Original japansk nettside cybergadget.co.jp.

Legg igjen kommentar