Evercadekonsollnyheter

Evercade VS kommer i november 2021

Det er snart et år siden Blaze Entertainment lanserte den håndholdte retrokonsollen Evercade i mai 2020. Denne konsollen liker jeg godt og alle spillene de gir ut er lisensierte. Det finnes allerede en rekke godbiter fra blant annet Namco, Team 17, Atari Lynx og Technos.

Det har vært mulig å koble Evercade til TV med HDMI, men det har bare gått an å spille en spiller. Dette skjer det nå en forandring med. I dag 23. april annonserte nemlig Blaze Entertainment at de vil lanserte Evercade VS i november 2021.

Evercade VS
Det er fire USB-porten i fronten på Evercade VS.

Evercade VS er en retrokonsoll for hjemmet. Den vil ha fire USB-porter i front for opp til fire spillere. Det følger med en helt ny kontroller, du kan bruke den håndholdte Evercade som en kontroller eller en rekke vanlige USB-kontrollere. Konsollen har en 1.5 Ghz Quad Core prosessor og vil ha innebygd Wi-Fi slik at programvaren i konsollen enkelt kan oppgraderes. Bildet vil være i 1080p.

Spillene som allerede er ute til Evercade, kan selvsagt spilles på Evercade VS. Unntaket er faktisk spillene fra Namco kom kun er lisensiert for den håndholdte Evercade. Det spennende her er at konsollen har to spor for spillkassetter. Dermed kan for eksempel favorittspillet stå i hele tiden. Så mot slutten av 2021 vil over 280 spill være tilgjengelig.

Menyene vil også få en liten oppgradering og ser faktisk veldig pent ut. Også Evercade vil etter hvert få en liten oppgradering på dette området.

Evercade VS lanseres i november 2021 og vil koste £89.99/$99.99/€99.99. Og jeg må si at den virker veldig fristene, til tross for at jeg allerede har en Evercade.

Foto: Skjermbilde fra YouTube-traileren

Evercade VS
Evercade VS har to porter for spillkassetter.
Evercade VS
Spillmenyen på Evercade VS ser veldig flott ut.
Evercade VS
Jeg liker informasjonen man får av hvert enkelt spill.
Evercade VS
Den nye kontrolleren virker grei.
Evercade VS
I tilllegg til den nye kontrolleren, kan du koble til Evercade og andre USB-kontrollere til Evercade VS.
Evercade VS
Evercade VS lanseres november 2021.

Legg igjen kommentar