NintendonyheterSony

Er dette Nintendo PlayStation?

Nintendo PlayStation

Det store spørsmålet i dag, er om bildene som dukket opp på nett i dag av en prototyp på Nintendo PlayStation er ekte eller ikke. Jeg leste om det først på nintendolife.com.

Det som er sikkert, er at Nintendo og Sony begynte et samarbeid i 1988 hvor Sony skulle lage en CD-ROM enhet til SNES, og på sikt en enhet, kalt PlayStation, som kunne spille både CD og kassetter.

Sony annonserte PlayStation på CES i 1991. Men dagen etter var det hele over. Da Nintendo på sin side annonserte et samarbeid med Philips. Dette kom svært overraskende på Sony. Som vi vet, lagde Philips sin ikke fullt så gode CD-i med de fullt så ikke gode Zelda-spillene på lisens fra Nintendo. Sony på sin side lanserte Playstation (med liten s) i 1994 og vi vet jo hvordan det gikk. Svært godt for Sony sin del.

Man har tidligere trodd at det ikke fantes noen prototyper på Nintendo PlayStation, men det kan altså se ut til at det likevel finnes. Nå vil de neste dagene vise da, om denne personen får PlayStation til å starte.

Legg igjen kommentar